Wie wij zijn?

Onze achtergrond

New Genaration is in 1945 gestart door Jan Vogelzang aan de Weibuorren 94 te Ureterp In die tijd een begrip in Ureterp en omgeving. In 1980 is  de Salon  overgenomen door  de dochter van Jan Vogelzang , Anneke van Houten (de tweede generatie ) zij heeft gedurende de jaren 80 het kappersbedrijf voortgezet. In de jaren 90 is de salon tijdelijk verhuurd geweest aan kapsters van buiten de familie om vervolgens in 2003 weer in de handen te komen van de 3e generatie Vogelzang. In 2003 is Gerla van der Veen begonnen met een fris team aan een nieuwe uitdaging. Na een aantal jaren voor een werkgever in het kappervak te hebben gewerkt vond ze het een eer om de salon voort te zetten maar nu aan het Lijteplein in Ureterp.

Wie zijn wij?

Wij zijn begonnen in september 2003 met onze mooie salon “New Generation Hairstyling – de derde generatie” in professionele haarverzorging. Wij zijn begonnen met Gerla, Tineke en Anke en al snel kwam Jetty als stagiaire ons team versteken. Vanaf het begin werken wij dus al samen waardoor we elkaar goed kennen en op elkaar afgestemd zijn!

Dat geeft een fijne sfeer in de salon wat het samenwerken erg prettig maakt.

We vinden het daarom erg belangrijk dat u zich als klant bij ons thuis voelt en de aandacht krijgt die u verdiend.

U blij maken met een gewenst kapsel is ons hoogste prioriteit en staan daarom open voor terugkoppeling.

Goede service en tevreden klanten zijn voor ons erg belangrijk.

Daarnaast is de sfeer ook belangrijk. We vinden het fijn dat u zich bij ons welkom voelt en daarom staat de koffie altijd klaar.

Heeft u zelf ideeën of vragen?

Wij staan open voor leuke ideeën, staan graag voor u klaar om vragen te beantwoorden en overleggen graag met u wat het beste is voor uw haar.

Het team

Mijn naam is Gerla van der Veen, getrouwd en moeder van 3 dochters en een pleegzoon op afstand.

Ik ben trotse eigenaar van dit mooie bedrijf. Het is mij met de paplepel ingegoten en ben de derde generatie in deze salon. Ik mag het werk van mijn pake en moeder voortzetten en doe dat met veel plezier.

Ik ben de krullen kapper in de salon, en heb daarvoor de opleiding van Brian mclean gevolgd en knip volgens de curlsys methode. Ik word helemaal blij als ik verborgen krullen weer terug kan toveren en de klant een goed advies kan geven over het onderhouden van hun krullen. Ook vind ik het erg fijn om draagbare kapsels te creëren Maar bovenal ben ik het gelukkigst als de klant tevreden is en vanuit een ontspannen sfeer de salon verlaat.

Mijn naam is  Tineke Veenstra, getrouwd en moeder van 3 kinderen.

op mijn 15e ben ik begonnen met mijn stage voor de kappersopleiding in Ureterp en daarna mocht ik aan het werk bij de moeder van Gerla.

En nu, jaren later, werk ik bij Gerla ik ben dus al 30 jaar kapster hier in Ureterp en nog altijd met veel plezier.

Omgaan met klanten en hen mooi de deur uit laten gaan vind ik heel belangrijk.

Mijn naam is Anke Veenstra, getrouwd en moeder van 2 kinderen.

Op mijn 16e heb ik een snuffelstage gedaan in deze kapsalon. Daarna heb ik de kappersopleiding met stagedagen afgerond en ik werk hier nog steeds.

Wat mijn werk leuk maakt is het vinden van een passend kapsel door goed te kijken naar de valling van het haar. Door de variatie in de behandelingen ondervind ik elke dag veel afwisseling in mijn werk wat ik erg leuk vind.

Wat ik ook heel leuk en belangrijk vind is het contact met de klanten in een gezellige sfeer, zodat de klanten met een goed gevoel naar huis gaan.

Mijn naam is Jetty, getrouwd en moeder van 2 prachtige kinderen.

Ik kom al sinds mijn 16de bij New Generation over de vloer. Ik ben dus al heel wat jaren werkzaam in dit leuke kleine team. In de afgelopen jaren hebben we heel wat cursussen gehad wat ons op de hoogte houdt van alle nieuwe trends en technieken. Ik heb mij mogen specialiseren als colorspecialist. Ik merk dat ik dit erg leuk vind en ga geen uitdaging uit de weg. Stiekem vind ik het mooiste als mensen hun eigen haar verkleurd hebben en dat ik het dan weer mag oplossen.

Het werken met kleuren vind ik zo mooi aan mijn werk. Het leuke aan verven is om de juiste kleuren bij de klant te zoeken. De kleur moet kloppen en passen. Ik ben daarom ook altijd eerlijk in het geven van advies.

Mijn naam is Sabina de Jong.

Momenteel ben ik werkzaam als invalkracht. Dit komt mede doordat ik hiernaast een HBO studie volg als lerares gezondheidszorg en welzijn. Na deze studie kan ik uiteindelijk docent haarverzorging worden. Dit wil ik heel graag combineren met mijn werk, om zo mijn ervaringen te kunnen delen met de studenten.

Persoonlijk vind ik het erg leuk om de nieuwste trends bij te houden en dit door te geven aan mijn klanten.

De derde generatie in professionele haarverzorging