Wie wij zijn?

Onze achtergrond

New Genaration is in 1945 gestart door Jan Vogelzang aan de Weibuorren 94 te Ureterp In die tijd een begrip in Ureterp en omgeving. In 1980 is  de Salon  overgenomen door  de dochter van Jan Vogelzang , Anneke van Houten (de tweede generatie ) zij heeft gedurende de jaren 80 het kappersbedrijf voortgezet. In de jaren 90 is de salon tijdelijk verhuurd geweest aan kapsters van buiten de familie om vervolgens in 2003 weer in de handen te komen van de 3e generatie Vogelzang. In 2003 is Gerla van der Veen begonnen met een fris team aan een nieuwe uitdaging. Na een aantal jaren voor een werkgever in het kappervak te hebben gewerkt vond ze het een eer om de salon voort te zetten maar nu aan het Lijteplein in Ureterp.

Wie zijn wij?

Wij zijn begonnen in september 2003 met onze mooie salon “New Generation Hairstyling – de derde generatie” in professionele haarverzorging. Wij zijn begonnen met Gerla, Tineke en Anke en al snel kwam Jetty als stagiaire ons team versteken. Vanaf het begin werken wij dus al samen waardoor we elkaar goed kennen en op elkaar afgestemd zijn!

Dat geeft een fijne sfeer in de salon wat het samenwerken erg prettig maakt.

We vinden het daarom erg belangrijk dat u zich als klant bij ons thuis voelt en de aandacht krijgt die u verdiend.

U blij maken met een gewenst kapsel is ons hoogste prioriteit en staan daarom open voor terugkoppeling.

Goede service en tevreden klanten zijn voor ons erg belangrijk.

Daarnaast is de sfeer ook belangrijk. We vinden het fijn dat u zich bij ons welkom voelt en daarom staat de koffie altijd klaar.

Heeft u zelf ideeën of vragen?

Wij staan open voor leuke ideeën, staan graag voor u klaar om vragen te beantwoorden en overleggen graag met u wat het beste is voor uw haar.

Word Vision

We zijn blij als we zo nu en dan een fooi krijgen en hebben besloten om dat geld wat we extra krijgen ook weer weg te geven en daarvoor hebben we World vision uitgekozen dit is hun missie die wij graag ondersteunen :

Het is onze missie om de meest kwetsbare kinderen op deze wereld – van alle achtergronden en op de gevaarlijkste plekken – in staat te stellen uit armoede op te staan en de vreugde van een veranderd leven te ervaren. Wij nodigen iedereen uit om hier onderdeel van te zijn en ook zelf deze blijdschap te beleven.

Ons sponsorkindje is Husinah en ze woont in Oeganda en is 4 jaar oud.

Kijk op hun site voor meer informatie www.worldvision.nl

Guzo Koffie

Een kappersbehandeling is een belevenis en daar hoort een lekker bakje koffie bij. Wij willen graag een eerlijke prijs voor onze behandelingen. Hoe fijn is dan als we weten dat er ook een eerlijke prijs voor onze koffie word betaald. Daarom hebben we gekozen voor Guzo koffie. Dit is fairshare koffie uit Ethiopie. De boeren krijgen een eerlijke prijs en het verwerken en verpakken van de koffie gebeurt in eigen land zodat dit werkgelegenheid opbrengt.

voor meer informatie kijk op hun website www.guzo.nl

Het team

Mijn naam is Gerla van der Veen, getrouwd en moeder van 3 dochters en een pleegzoon op afstand.

Ik ben trotse eigenaar van dit mooie bedrijf. Het is mij met de paplepel ingegoten en ben de derde generatie in deze salon. Ik mag het werk van mijn pake en moeder voortzetten en doe dat met veel plezier.

Ik ben de krullen kapper in de salon, en heb daarvoor de opleiding van Brian mclean gevolgd en knip volgens de curlsys methode. Ik word helemaal blij als ik verborgen krullen weer terug kan toveren en de klant een goed advies kan geven over het onderhouden van hun krullen. Ook vind ik het erg fijn om draagbare kapsels te creëren Maar bovenal ben ik het gelukkigst als de klant tevreden is en vanuit een ontspannen sfeer de salon verlaat.

Mijn naam is  Tineke Veenstra, getrouwd en moeder van 3 kinderen.

op mijn 15e ben ik begonnen met mijn stage voor de kappersopleiding in Ureterp en daarna mocht ik aan het werk bij de moeder van Gerla.

En nu, jaren later, werk ik bij Gerla ik ben dus al 30 jaar kapster hier in Ureterp en nog altijd met veel plezier.

Omgaan met klanten en hen mooi de deur uit laten gaan vind ik heel belangrijk.

Mijn naam is Anke Veenstra, getrouwd en moeder van 2 kinderen.

Op mijn 16e heb ik een snuffelstage gedaan in deze kapsalon. Daarna heb ik de kappersopleiding met stagedagen afgerond en ik werk hier nog steeds.

Wat mijn werk leuk maakt is het vinden van een passend kapsel door goed te kijken naar de valling van het haar. Door de variatie in de behandelingen ondervind ik elke dag veel afwisseling in mijn werk wat ik erg leuk vind.

Wat ik ook heel leuk en belangrijk vind is het contact met de klanten in een gezellige sfeer, zodat de klanten met een goed gevoel naar huis gaan.

Mijn naam is Jetty, getrouwd en moeder van 2 prachtige kinderen.

Ik kom al sinds mijn 16de bij New Generation over de vloer. Ik ben dus al heel wat jaren werkzaam in dit leuke kleine team. In de afgelopen jaren hebben we heel wat cursussen gehad wat ons op de hoogte houdt van alle nieuwe trends en technieken. Ik heb mij mogen specialiseren als colorspecialist. Ik merk dat ik dit erg leuk vind en ga geen uitdaging uit de weg. Stiekem vind ik het mooiste als mensen hun eigen haar verkleurd hebben en dat ik het dan weer mag oplossen.

Het werken met kleuren vind ik zo mooi aan mijn werk. Het leuke aan verven is om de juiste kleuren bij de klant te zoeken. De kleur moet kloppen en passen. Ik ben daarom ook altijd eerlijk in het geven van advies.

Mijn naam is Nienke van der meulen.

Vanaf mijn 16e ben ik begonnen met mijn stage bij New generation. Na mijn stage ben ik blijven plakken en werk ik hier nu met veel plezier.

Ik ben op dit moment veel bezig met highlights en balayage. Dit vindt ik leuk om te doen omdat je dan lekker creatief bezig bent. Het leukste aan het kappersvak vindt ik dat je nooit uitgeleerd bent. Daarom heb ik ook net de color technician training gevolgd bij Golwell zodat ik alles weet over de kleurproducten waar we mee werken.

Als mijn klanten tevreden de deur uitgaan ben ik ook tevreden!

 

De derde generatie in professionele haarverzorging